blog burgas advertising agency
rss burgas advertising
Весели празници от Бург Дизайн

Обемни букви


Обемни букви - светещи и несветещи

“Бург Дизайн” разполага със собствена производствена база, където се извършва целия процес на направа на обемни букви – дизайн, избор на материали, изработка и подготовка за монтаж.

Различните видове обемни букви могат да бъдат изработени от разнообразни материали - плексиглас, коматекс (олекотено PVC), неръждаема стомана и осветени с неон, LED (диоди) или луминесцентни лампи.

МАТЕРИАЛИ ЗА ОБЕМНИ БУКВИ


АКРИЛ/ПЛЕКСИГЛАС
Този дълготраен , устойчив на удари материал е в много различни цветове. Той се използва предимно за вътрешна и външна употреба , като комбинация с вътрешно осветени реклами  и архитектурни графики.


АЛУМИНИЙ
Алуминия може да се оцвети прахово в най-различни цветове. Относително лекото му тегло го прави идеален за използване на  външни реклами .


ВИНИЛ
Подсиления винил с капси и въжета го прави устойчив на атмосферни влияния , гъвкав удобен  за лесно съхранение и транспортиране. Подсиленият банер винил позволява да бъде монтиран към почти всякаква дължина или форма.


ПОЛИКАРБОНАТ
Предлага разнообразие от цветове, за да допълни вашето рекламно послание, лек еа и  може да се използва както за вътрешно , така и за временни външни реклами .


КОМАТЕКС
Матово покритие намалява отблясъците . PVC може да бъде оформен и е подходящ както за вътрешно, или ограничено използване на открито . Той е наличен в много цветове .

Полистирол
Той е еластичен , лек материал може да се използва за краткосрочни външни реклами .
MDF/ шперплат
Боядисан/ лакиран  дървесен продукт  годен за външни условия .

Видове обемни букви по вида на осветлението

  • светодиоди – икономичност, дълъг живот, елегантност на тънките букви;

  • неон – както за външно, така и за вътрешно-рекламно оформление;

  • луминесцентно – по-изгодно е когато буквите са твърде големи. Производствената цена е много по-ниска, подмяната е бърза и лесна, яркостта на светене е най-голяма.

  • обемни букви на покривни конструкци – от плексиглас, алуминий, PVC, винил, профилно желязо, инокс;

  • несветещи обемни букви - в много случаи е необходимо и/или достатъчно обемните букви по фасадата или в офиса да са несветещи.

 

Многообразието от видове обемни букви дава възможност за голям избор при проектирането на интериора и екстериора на всеки търговски обект.

Всички видове обемни букви са подходящ тип реклама както за търговски обекти, така и за покривни пространства.

 

Познаваемостта на марката се постига най-ефективно със средствата на външната реклама.

Агенция за графичен дизайн “Бург Дизайн” проектира, изработва и монтира всички видове външна реклама:

 

Бързи срокове на изработка.


Обемни букви Бургас