blog burgas advertising agency
rss burgas advertising
Весели празници от Бург Дизайн

Възстановяване на данни от повредени хард дискове чипове и електроника


    Ако се сблъскате с проблема възстановяване на загубена информация от диск вероятно сте забравили основното правило на компютрите: Всички хард дискове и компютри в крайна сметка се развалят .

     И вие не направихте резервно копие на вашите данни, нали?

     А сега какво?

Ние имаме решение за вашия проблем!

Персонални компютри Мобилни устройства / PDA

В бита и бизнеса компютрите са неразривна част от нашто ежедневие, често вируси и непредвидени събития са причината да загубите ценна информация . Ние предлагаме услуги за възстановяването на тези важни за вас файлове и премахването на вируси заразили вашата система.

Възстановяване на файлове данни от мобилни устройстваНашите услуги обхващат възстановяването на файлве/данни от всяко мобилно устройство, клетъчен телефон до PDA устройства, портативни устройства за възпроизвеждане на музика. Така че няма нужда от паника. Нашите специалисти за възстановяване на дан а на Ваше разположение.

Твърди дискове Лаптопи

Възстановяването на данни от механични, физически или логически повреди на твърдите дискове е истинско преизвикателство за нас.  С нашия дългогодишен опит за възстановяване на информация от повредении твърди дискове имаме възможността  да се справим дори и най-сложните ситуации като  в RAID0 и RAID5

Благодарение на широкото използване на преносими компютри /лаптопи/ в днешната бързо променяща се бизнес среда, загубата на данни поради непредвидени ситуации е често срещан сценарий. Ние можем да ви помогнем да възстановите загубените файлове,възоснова на изтрити и форматирани данни.

CD / DVD Memory Card

Имате загуба на данни, от диск поради повреда и възстановяването на данните за вас е невъзможно, това ви безпокои? Нашият висок професионалзъм за възстановяване на данни, ще Ви даде предимство в извличането на важните данни от вашето CD или DVD.

Възстановяване на данни от повредена флаш паметЗагубили сте вашите снимки от ваканцията? Повредени сватбени снимки?  SmartMedia, Compact Flash, Memory Stick или USB Flash Drive, Способностите ни за възстановяване на данни могат да ви помогнат за възвртщане на вашите скъпи спомени.